Alte servicii

PROFESIONALISM, EXPERIENȚĂ, GRIJĂ

De 9 ani creăm zâmbete frumoase, abordăm individual fiecare pacient, astfel încât orice vizită să fie o plăcere. Stimate Pacient, ți-am pregătit un spectru larg de servicii stomatologice. În cadrul Centrului Stomatologic Dentus•Dentino se creează o legătură de armonie și încredere între Stomatolog și Pacient.

TRATAMENT CARIE ȘI ENDODONȚIE

Majoritatea oamenilor au frică de cabinetul stomatologic, încă din copilărie. Cu aplicarea tehnologiilor moderne și a utilajului de ultimă generație, în combinație cu experiența și profesionalismul medicilor clinicii Dentus•Dentino – tratamentul a prins o nouă formă. Acum e confortabil și fără durere.

ESTETICĂ DENTARĂ ȘI PROTEZARE

Ai atras atenția la zâmbetul fermecător al persoanelor publice? Îți dorești și tu un zâmbet carismatic, nu-i așa? Experții Centrului Stomatologic Dentus•Dentino te ajută să obții cel mai frumos zâmbet cu intervenții minime. Un zâmbet de vis – este meseria noastră.

ALBIREA DENTARĂ

Fiecare din noi, măcar o singură dată, s-a gândit la o eventuală albire a dinților. Aspectul impecabil al danturii aduce pe lângă confortul psihologic și o serie de aspecte pozitive, ce țin de sănătatea danturii. La Centrul Stomatologic Dentus•Dentino, beneficiezi de o consultație gratuită și de proceduri de albire moderne, fără riscuri și afecțiuni.
Dinți albi – deci dinți sănătoși!

REABILITARE PROTETICĂ PE IMPLANTURI

Necesitatea înlocuirii dinților lipsă, în scopul restabilirii funcției dentare corespunzătoare, a fost o preocupare încă din cele mai vechi timpuri. Procedura de ”Reabilitare protetică pe implanturi” reprezintă cea mai inovativă soluție pentru a restabili funcționalitatea și estetica danturii. Echipa calificată a Centrului Stomatologic Dentus•Dentino – schimbă regulile de joc! Acum, cu ajutorul tehnologiilor ultramoderne, ai parte de o reabilitare rapidă în condiții de maximă siguranță și fără dureri insuportabile. Grija are nume - Dentus•Dentino.

RADIOLOGIE DENTARĂ DIGITALĂ

Sănătatea și siguranța pacienților este unul din principiile de bază în activitatea medicilor. Pentru orice tip de investigații se aplică utilaj de ultimă generație cu precizie înaltă și riscuri de iradiere minime. Astfel, radiologia dentară – o procedură obligatorie în stabilirea tratamentului corect, decurge foarte rapid și absolut sigur.

TERAPIE MICROSCOPICĂ

Știm bine că orice tip de invazie reprezintă o stare de stres pentru pacienți. Prin urmare, ai parte de medici profesioniști, cu experiență de peste 15 ani, care îți vor explica detaliat despre fiecare proces. Aparatele de ultimă generație cu precizie microscopică vor face astfel, încât procesul terapiei să decurgă fără dureri și fără riscuri. Siguranța și confortul tău – prioritatea noastră.

Igienizare dentară profesională

Igienizarea dentară la cabinetul stomatologic asigură sanatatea dinților în timp, precum și previne numeroase afecțuni dentare și gingivale. În cadrul acestei proceduri, se îndepărtează tartrul și placa bacteriană de pe suprafața dinților și în zonele greu accesibile, se curăță în profunzime spațiile interdentare și zona subgingivală. E o procedură non-invazivă, nu afectează țesutul dentar și nu provoacă durere. Vă recomandăm să efectuați atât o consulație de rutină, cât și o igienizare dentară - o dată la 6 luni.

Vouchere Cadou

Zâmbetul este una dintre cele mai importante aspecte. Dantura merită atenție și îngrijire.
Dentus•Dentino îți pune la dispoziție diverse vouchere, pe care le poți oferi cadou persoanelor dragi, cu orice ocazie: zi de naștere, evenimente speciale, aniversări sau pur și simplu pentru a surprinde cu un cadou deosebit.

Tipuri de vouchere

- Voucher Albire Dentară 5000 lei
- Voucher Igienizare Profesională 800 lei
- Voucher Igienizare Complexă 1500 lei
- Voucher Tratament ortodontic cu Brackets sau Aligners 1000 lei

Ce nu trebuie să conțină o pastă de dinți?
Cum să aleg periuța de dinți?
Secretele unei igiene orale corecte

Există 20 de miliarde de bacterii în gură și se reproduc la fiecare cinci ore. Dacă stai 24 de ore fără periaj, acele 20...

Continue Reading

Alignerele OLA
Îndreaptă dinții fără brackets

Mai mult de 3000+ pacienți au ales OLA pentru îndreptarea dinților

Continue Reading

Zâmbet de Hollywood cu Fațete Dentare 
Totul despre Fațete 2023

Create inițial pentru un actor în 1928, fațetele dentare sunt acum o soluție estetică perfectă.

Continue Reading

Regula celor 22 ore Îndreaptă dinții fără brackeți

Visezi la un zâmbet frumos și dinți aliniați, dar nu vrei să porți brackeți? Când ne gândim...

Continue Reading
Zâmbetul este stilul tău de viață!