Sachin Sachdev: ”Fac mii de zâmbete frumoase.

Sachin Sachdev: ”Fac mii de zâmbete frumoase. Ortodonția este un domeniu în care pacienții văd rezultate frumoase și sunt fericiți.”

Descoperă în articol: 
→ Rolul medicului ortodont în secolul 21
→ Cum au apărut alignerele OLA – sistem ortodontic autohton
→ Cronologia purtării aparatelor la fiecare vârstă

Ortodontul contribuie la îmbunătățirea estetică, sănătatea dentară, încrederea în sine, funcționalitatea și calitatea vieții pacienților

Medicul ortodont joacă un rol esențial în viața pacienților, deoarece se ocupă de corectarea problemelor dentare și de alinierea dinților. Acesta are expertiza necesară pentru a diagnostica și trata diverse anomalii dentare, de la dinți strâmbi, suprapuși până la cele mai complexe și grave cazuri. Prin corectarea ocluziei dinților în stadii timpurii, se pot evita complicații mai grave în viitor, cum ar fi deteriorarea articulațiilor temporomandibulare, uzura excesivă a dinților sau probleme ale sistemului respirator.

Alignerele OLA –  alternativa modernă și estetică la aparatele dentare tradiționale (brackets) 

OLA a apărut pe piața Republicii Moldova pentru a oferi pacienților o experiență plăcută și confortabilă de îndreptare a dinților.
Fondatorul sistemului ortodontic revoluționar One-Line aligner este Dr. Sachin Sachdev.
Gutierele ortodontice sunt realizate în laboratorul dentar al Centrului Stomatologic Dentus•Dentino, dintr-un material de plastic special și transparent. Ele se bazează pe principiul aplicării unei presiuni ușoare și constante asupra dinților, astfel încât aceștia să se deplaseze treptat în poziția planificată.
Digital Smile Design – sursa de motivație a oricărui pacient. De ce? Pentru că aplicația digitală simulează dantura perfect aliniată a pacientului, înainte ca acesta să înceapă tratamentul. Așadar, pacientul vizualizează în detalii viitorul zâmbet!


Dr. Sachin Sachdev tratează diverse cazuri, de la moderate până la cele mai avansate. 

”O pacientă a avut contact doar pe ultimii dinți. I-am soluționat cazul în 2 ani și i-am schimbat radical viața. Tratamentul fără brackets (cu alignere) i-a schimbat forma feței, zâmbetul și încrederea în sine. Mă bucur că am reușit să ajungem la așa un rezultat frumos.”

Cronologia purtării aparatelor ortodontice

5+ ani - placă ortodontică

7-10 ani - alignere OLA Kids

12+ ani - brackets

Adulți - alignere OLA

Adulți - alignere Invisalign

Medicul ortodont schimbă viața a mii de oameni, a mii de zâmbete.

Cu fiecare tratament reușit, Dr. Sachin Sachdev contribuie la creșterea încrederii și a stimei de sine a pacienților, motivându-i să zâmbească mai des. Rolul său este de neprețuit, deoarece nu doar redă estetica unui zâmbet, ci și îmbunătățește sănătatea orală a pacienților săi!
Planifici să începi tratamentul ortodontic? Programează-te la o consultație gratuită la medicul ortodont. Te așteptăm cu drag la Centrul Stomatologic Dentus•Dentino 📲 068300002  I 📌str. Gh. Asachi 4

 

Prev 6,5 obiceiuri vicioase pentru dantura ta
Next Când nu este indicată albirea dentară?Recomandări

Comments are closed.