Viața Evei cu brackets

Viața Evei cu brackets

”Prietenii și colegii mei mi-au dat din prima zi de tratament, întrebări peste întrebări despre aparatul meu dentar. Le-am recomandat și lor același lucru și mă bucură faptul că au urmat exemplul meu.”

Un zâmbet frumos și o dantură imaculată sunt aspecte esențiale atunci când vine vorba de încrederea și sănătatea noastră. Cu ajutorul aparatului dentar metalic, ceramic sau safir, dantura noastră se poate schimba radical. Brackets sunt dispozitive ortodontice care corectează problemele de ocluzie dentară (mușcătură incorectă) și îmbunătățesc considerabil estetica zâmbetului.

În acest articol, vă vom demonstra cum aparatul dentar poate schimba viața unei persoane. Așadar, faceți cunoștință cu pacienta noastră – Colța Eva.

”Un zâmbet demn de Hollywood – așa prefer să spun de fiecare dată când sunt întrebată ce părere am de dantura mea după procesul de tratament ortodontic. A fost cu mine peste tot, a devenit o parte din mine în perioada cât l-am purtat, iar colegii îmi spuneau că aparatul dentar se potrivește cu mine și arată foarte estetic.” – dezvăluie Eva. 

Pentru Eva, perioada de adaptare a trecut ușor, fără complicații. Alegerea aparatului a fost una în comun cu cei din familie. A optat pentru aparatul dentar din safir.

Eva ne spune că: ”Acest tip de brackets a fost în tandem cu mine. Este plăcut la purtare, e aproape invizibil și mi-a fost de mare ajutor. A fost tratamentul care mi-a adus numai zâmbet, iar cine oferă zâmbet, luminează viața celor din jur.”

Obiceiuri sănătoase

Viața Evei s-a schimbat după ce a purtat brackets și anume, a dezvoltat obiceiuri sănătoase, alege cu multă grijă alimentele pe care le consumă și acordă mai multă atenție danturii.
A devenit o sursă de inspirație pentru ceilalți: ”Prietenii și colegii mei mi-au dat din prima zi de tratament, întrebări peste întrebări despre aparatul meu dentar. Le-am recomandat și lor același lucru și mă bucură faptul că au urmat exemplul meu.”

Eva a învățat că purtarea aparatului dentar este un proces care necesită răbdare și disciplină, iar rezultatele obținute merită fiecare efort depus. 

Deci, dacă te-ai regăsit în povestea Evei, nu uita că purtarea aparatului dentar aduce rezultate remarcabile și transformă complet viața ta. Iar noi, centrul stomatologic Dentus•Dentino te vom ajuta cu mare drag!

Misiunea noastră – zâmbete sănătoase, frumoase și fericite.
Te așteptăm cu drag la o consultație gratuită!
Programează-te la 067 106 070 sau vizitează centrul nostru stomatologic în Chișinău, str. Gheorghe Asachi 4.

Prev Ce să nu faci înainte de inserarea implantului dentar?
Next 6,5 obiceiuri vicioase pentru dantura ta

Comments are closed.