Ne-am deschis și în București Centrul Stomatologic Dentus•Dentino

Ne-am deschis și în București Centrul Stomatologic Dentus•Dentino

Dentus•Dentino e mai aproape de tine. Acum poți efectua tratamente dentare în România, chiar în inima Bucureștiului. Ne aflăm în sectorul 1, bulevardul Ion Mihalache, 62. 

Menține zâmbetul sănătos și impecabil cu Dentus•Dentino!

La Dentus•Dentino punem accent pe educație și prevenție. Ținem la sănătatea dentară a fiecărui pacient, prin urmare vă îndemnăm să mențineți o igienă orală corespunzătoare și să efectuați vizite regulate la medicul stomatolog.

Oferim următoarele servicii stomatologice: aparat dentar fix, aparat dentar mobil (aligners) pentru adulți și copii, implanturi dentare, odontoterapie, igienizare dentară profesională, tratamentul leziunilor carioase, albire dentară, protezare directă și indirectă, etc.

Echipa noastră de medici dedicată, calificată și profesionistă participă la cursuri și conferințe de specialitate, fiind la curent cu cele mai noi tendințe în stomatologie. Aplicăm metode ultramoderne de tratament și tehnologii inovative.

Vino și ia premiul mare – FAMILY CARD, cardul cu reduceri pentru toată familia, la o gamă variată de servicii stomatologice în București!

Efectuează o proced­ură stomatologică în sumă de peste 7500 lei și vei fi premiat cu acest card!
1 card pentru toată FAMILIA
Sănătatea ta dentară este prioritatea noastră – fii și tu parte a familiei Dentus•Dentino.

Nu uita să efectuezi 2 vizite pe an la cabinetul stomatologic. Cu noi, te vei bucura de o dantură frumoasă și sănătoasă.

Te așteptăm cu drag! Vino la o consultație gratuită și verifică sănătatea danturii tale! 📲 +40 748 972 972 I 📌 Bd. Ion Mihalache 62

Prev Când nu este indicată albirea dentară?Recomandări
Next Prima dată în Moldova - Implantul dentar LYRA Fabricat 100% în Franța!

Comments are closed.