Lecții de viață: Andreea și aparatul dentar din safir

Andreea Andriuță este exemplu pentru generația ei. Nu cunoaște ce înseamnă frica de cabinetul stomatologic. Astăzi zâmbește din plin și este unul din motivele noastre de mândrie, un zâmbet exemplar și un copil ce îi poate inspira pe ceilalți.

”Am ajuns la Dentus.Dentino prin intermediul colegilor de serviciu ai părinților mei. Ei au recomandat această clinică cu încredere și am decis că este locul potrivit unde vreau să obțin cel mai frumos zâmbet. Nu am avut niciodată vreun motiv de frică sau reținere. Și asta pentru că bunica mea este medic stomatolog pentru copii. De mică obișnuiam să merg la ea și niciodată nu am avut teamă de cabinetul stomatologic. Unicul meu moment de reținere a fost cel în în care mă gândeam cum va reacționa dantura mea la aceste schimbări noi, la tratament și cum mi se va schimba aspectul.„ – dezvăluie Andreea.

Andreea a ales să-și îndrepte dinții cu brackets din safir, o opțiune discretă și estetică. Deși prima săptămână a fost marcată de o ușoară adaptare, Andreea a apreciat confortul oferit de acest tip de aparat dentar și satisfacția unui tratament de calitate.
Emoțiile au fost la înălțime la montarea aparatului. Totul a decurs bine până la prima masă, când Andreea a simțit o ușoară dificultate în a mușca. Supa și cartofii fierți au devenit aliații ei. A doua zi a adus o nouă provocare: o ieșire la piscină unde tentațiile culinare abundau. Cu perseverență, Andreea a rezistat, alegând piure și banane ca alternativă. Adaptarea la noile obiceiuri alimentare a fost, probabil, cea mai mare provocare inițială, dar Andreea a înțeles rapid că tratamentul era prioritar. 

Programează-te acum la medicul ortodont, consultația este gratuită →
068 300 002 sau lasă-ne un mesaj pe Facebook Dentus•Dentino!

O călătorie susținută de dragoste și încurajare

Tatăl Andreei a fost cel care a susținut-o pe parcursul tratamentului ortodontic, oferindu-i îndrumare, sfaturi prețioase și însoțind-o la fiecare vizită la Centrul Stomatologic Dentus Dentino.
”Tratamentul meu cu brackets safir a fost observat abia peste câteva săptămâni de cei din jur, colegi și prieteni. Fiind invizibil, aparatul dentar din safir este greu de observat, iar asta m-a ajutat mult. Unii colegi au purtat deja brackets, respectiv am primit o mulțime de sfaturi utile și recomandări. Nimeni nu mi-a reproșat vreodată ceva. M-am bucurat de foarte mult respect și de susținere din partea oamenilor din jur. Acest lucru m-a ajutat mult când mă pregăteam de o nouă vizită la medicul ortodont. Contează foarte mult „cu cât curaj mergi la clinică” și cât de tare îți dorești să ai un zâmbet exemplar. Eu am făcut acest pas și mă bucur de ceea ce am obținut.„ – spune pacienta noastră Andreea.

Povestea Andreei este o dovadă a transformării pe care o poate aduce un tratament ortodontic. Pe lângă obținerea unui zâmbet aliniat, Andreea a câștigat încredere în sine, perseverență și curajul necesar pentru a inspira alte persoane!

→ Vino la o consultație la Centrul Stomatologic Dentus Dentino, consultă gratuit medicul ortodont și află ce aparat dentar este potrivit în cazul tău: brackets metalici, ceramici, safir sau alignere Invisalign/OLA.

✓ Numere de contact: +373 68 300 002, +373 67 10 60 70.
Clinica stomatologică se află în Chișinău, sectorul Telecentru, strada Gheorghe Asachi, 4. 

Prev Dr. Cristina Boronciuc → ”Fiecare pacient ne oferă o lecție valoroasă.„
Next Îți pocnește maxilarul atunci când mănânci sau caști? Află cauzele principale și soluția!

Comments are closed.