Zâmbetul lui Tom Cruise: Cum implanturile dentare i-au schimbat viața?

Zâmbetul este esențial în industria cinematografică. Multe celebrități de la Hollywood au recurs la implanturi dentare pentru a-și îmbunătăți aspectul și a-și spori încrederea în sine. Un exemplu este celebrul actor Tom Cruise, cunoscut pentru zâmbetul său larg și strălucitor. După tratamentul cu implanturi dentare, Tom a obținut un zâmbet perfect, dar și confortul, încrederea de care avea nevoie. Află cât costă un implant dentar în Moldova. Transformarea lui Tom Cruise este o dovadă a impactului pozitiv pe care îl pot avea implanturile dentare asupra vieții unei persoane.

Dinții lipsă afectează calitatea vieții, aspectul estetic, cât și funcțiile esențiale precum masticația, vorbirea și pronunția.

Din fericire, stomatologia modernă oferă tratamente eficiente la prețuri accesibile pentru a soluționa problema lipsei dinților, iar implantul dentar european Lyra Premium se remarcă ca o opțiune de Top. Găsești implantul LYRA doar la Dentus•Dentino, Chișinău.

Alege implantul dentar european Lyra Premium și bucură-te de un zâmbet complet, natural și sănătos! Contactează-ne astăzi la 068 300 002 pentru o consultație gratuită sau lasă-ne un mesaj pe Facebook Dentus•Dentino!

Implant dentar fără durere în Chișinău

Implanturile dentare LYRA sunt recunoscute pentru tehnologia lor de vârf și standardele ridicate de calitate. Fabricate 100% în Franța, aceste implanturi sunt realizate din materiale biocompatibile de cea mai înaltă calitate, asigurând o integrare perfectă în structura osului maxilarului, fără durere și fără disconfort.
Dentus Dentino este unica clinică din țară care oferă implanturi dentare europene LYRA, fiind recunoscută pentru standardele sale ridicate de profesionalism și expertiză în domeniul stomatologiei. 

Avantajele implanturilor franceze LYRA

✓ Calitate PREMIUM

✓ Tratament fără durere 

✓ Recuperare rapidă

✓ Biocompatibile cu organismul (fabricate din titan)

✓ Se integrează rapid în structura osului maxilar sau mandibular

✓ Peste 30 țări utilizează acest implant dentar

Preț 6 implanturi dentare în Chișinău!

Cei care visează la o dantură completă și funcțională, la o calitate superioară a vieții trebuie să ia în considerare implanturile dentare europene LYRA!

Ce trebuie să știi despre Clinica Stomatologică Dentus•Dentino:
– 10 ani de activitate a clinicii
– Peste 30.000+ pacienți fericiți
– Medici cu experiență de peste 15 ani
– Ne găsești și în București, adresa Bd. Ion Mihalache, 62
– Tratăm cele mai complicate cazuri dentare
– În fiecare an lansăm propria revistă despre pacienți și medici, marca Dentus•Dentino!
– Am lansat și Turismul Dentar (pacienții din diferite țări vin la clinica noastră pentru a trata problemele dentare)
– Recenzii video de la pacienți găsești aici

Contactează-ne astăzi pentru o consultație gratuită! Programează-te acum la 068 300 002 sau lasă-ne un mesaj pe Facebook Dentus•Dentino!

Prev  Atenție! Aceste 5 obiceiuri duc la pierderea dinților

Comments are closed.