4 cazuri în care este mai bine să alegi alignerele OLA

Dacă visezi la un zâmbet de vedetă și la dinți drepți, dar nu vrei să porți brackets, avem noi o soluție pentru tine – Alignerele OLA – un sistem inovativ de aliniere a danturii și o bună alternativă la brackets.

One-Line aligner, numit OLA, reprezintă un sistem ultramodern de îndreptare a dinților. A fost creat în Moldova, de medicul ortodont Sachin Sachdev. În laboratorul centrului stomatologic Dentus•Dentino, se produc alignere atât pentru maturi, cât și alignere pentru copii, seria OLA Kids.

La Dentus•Dentino, peste 3000+ pacienți (maturi și copii) au îndreptat dinții cu alignerele OLA 

Sunt practic invizibile și eficiente. Care este secretul lor?
Cercetează atent 4 situații, în care alignerele OLA, sunt cea mai bună alegere!

  • 9+ ani de activitate a Centrului Stomatologic Dentus•Dentino
  • Medici cu 15+ ani experiență
  • Tratament ortodontic cu precizie de 99%
  • Producem aligners OLA pentru maturi și copii
  • Simularea zâmbetului cu Digital Smile Design (vezi rezultatul final înainte de a începe tratamentul)
  • Deținem propriul Laborator Dentar

Dacă ești plecat peste hotare, în deplasări sau călătorești activ

Dacă în cazul brackets trebuie să vizitezi medicul ortodont o dată pe lună, atunci capele OLA îți oferă marele avantaj, de a vizita medicul ortodont o dată la 3-4 luni. Fie că ai o deplasare în legătură cu jobul, un proiect în altă țară sau locuiești în afara țării – alignerele OLA sunt cel mai optim instrument. Îndrepți dinții confortabil, modern și practic invizibil. Minunat, nu-i așa?
În era digitală ne bucurăm că există asemenea metode de aliniere a danturii și că putem să ne aflăm oriunde, în același timp, dinții se aliniază pas cu pas. Apropo, în primele săptămâni vei observa primele rezultate.

Aspect estetic

Alignerele OLA îți oferă un aspect discret, fiind produse dintr-un material de plastic medicinal, subțire și transparent. Este aproape imposibil să le observi în timpul purtării, deoarece sistemul se potrivește perfect pe fiecare dinte (motiv pentru care cei din jur, nu vor observa că porți cape). Dacă pentru tine este important aspectul estetic, ești mereu printre oameni, ai prezentări sau conferințe sau pur și simplu optezi pentru un zâmbet frumos, atunci – alignerele OLA sunt ceea ce cauți!

Fără restricții alimentare

 
Da, da – ai citit corect. Cu alignerele OLA mănânci orice. Dacă în cazul brackets e necesar să renunți la anumite categorii de alimente, atunci cu capele OLA nu ai restricții alimentare. E simplu – scoți capele de pe dinți, mănânci bucatele preferate, inclusiv ciocolată, nuci, popcorn, alimente crocante, iar după masă speli dinții, alignerele, apoi le fixezi pe dinți. O regulă importantă – alignerele OLA se poartă 22 ore pe zi! Vezi articolul Regula celor 22 ore.

Confort

Alignerele îți asigură maxim comoditate în timp ce se află pe dinții tăi. Pe parcursul tratamentului, nu vei avea probleme de dicție sau incomodități (salivarea excesivă și tulburările de pronunție apar doar în primele zile de acomodare, ulterior nici nu le vei simți pe dinți). Atunci când pacienții încheie tratamentul ortodontic cu alignere, spun că s-au adaptat cu ele, de parcă ar fi parte din cavitatea bucală.

Un avantaj evident este și utilizarea  tehnologiei computerizate Digital Smile Design, care oferă o precizie de 99% a tratamentului și care efectuează o simulare a zâmbetului. Alignerele sunt alese de ortodonții din întreaga lume – precizia ridicată elimină practic eroarea.

Alignerele OLA sunt o soluție modernă pentru cei care își prețuiesc timpul și confortul.

Vino la o consultație gratuită. Primește recomandările de la medicul ortodont și află detalii, privind cazul clinic al danturii tale. Îndreaptă dinții modern, invizibil și simplu!
OLA – calea potrivită spre un zâmbet frumos aliniat!

Chișinău, str. Gheorghe Asachi 4
Telefon: +373 67 10 60 70
       +373 79 73 51 39

Prev 6 mituri despre alignere<br>Nu crede niciodată în ele
Next Coroane dentare <br>Tipuri, preț, recomandări

Comments are closed.