Evenimente

Dentus•Dentino organizează diverse evenimente ce pun în valoare principiile și valorile Centrului Stomatologic. E minunat, atunci când reușim să combinăm activitatea cu evenimente de mare amploare, menite să unească medicii și pacienții, să trezească emoții pe chipul oamenilor, să-i facă să zâmbească frumos.

Hai cu noi în lumea Dentus•Dentino – unde vei descoperi mai mult decât stomatologie!

Lansarea revistei Dentus•Dentino

Noi am simțit că trebuie să fie o legătură mai strânsă între clinică și pacienți”, spune Sachin Sachdev – fondatorul Centrului Stomatologic Dentus•Dentino, medic-șef Ortodonție, cu experiență de peste 15 ani și autorul primului sistem de îndreptare a dinților fără brackets – One-Line Aligners, numit OLA.
Revista dezvăluie istoriile pacienților, experiența frumoasă prin care au trecut și rezultatele pe care le-au obținut în cadrul clinicii. Află tot ce se întâmplă în viața de zi cu zi, în fiecare cabinet stomatologic și care sunt cele mai bune practici pentru o dantură sănătoasă și frumoasă. Datorită inovației, tehnologiei și încrederii din partea pacienților – evoluăm, ne dezvoltăm și devenim mai buni.

Ediția a II-a
(decembrie 2022)

Ediția I
(iunie 2021)

OPEN DAY

Open Day – eveniment dedicat pacienților primari, care doresc să obțină de la medici-experți un tratament, fie pentru a restabili dinții lipsă cu implant dentar, fie pentru a îndrepta dinții și a corecta mușcătura. Este o ocazie unică și specială, de a te consulta cu medicul specialist privitor la situația danturii tale, de a face o radiografie gratuită și a primi planul individual de tratament.

Implant Open Day

Brackets Open Day

Run for Children 2022

Unul din principiile noastre este responsabilitatea socială. Susținem comunitatea și ne implicăm de fiecare dată. Maratonul Run for Children 2022, a fost o bună oportunitate de a face bine, a cunoaște oameni și a contribui pentru o cauză nobilă. Suntem siguri, cu cât mai mulți oameni se implică și fac un bine, cu atât comunitatea devine mai puternică. Spiritul de echipă se asociază cu sentimentul de mândrie și loialitate în rândul membrilor echipei Dentus•Dentino. Ne pasă de nevoile altora și știm că schimbarea începe cu noi!