Invisalign

Ce este Invisalign?

ZÂMBETUL ESTE STILUL TĂU DE VIAȚĂ

Aparatul dentar Invisalign reprezintă primul sistem din lume, confecționat în SUA mai mult de 20 ani în urmă, care îndreaptră dinții fără brackets. Cu Invisalign dinții se îndreaptă prin intermediul unor cape invizibile, confecționate printr-o programă digitală 3D. La nivel mondial, 14 milioane de oameni au ales tratamentul de îndreptare a dinților cu Invisalign. Alege și tu Invisalign în Moldova!

Add Your Subheading Text Here

Tratament cu Invisalign

Add Your Subheading Text Here

Consultație

Medicul ortodont analizează starea danturii tale și determină dacă ești candidatul potrivit pentru Invisalign. În ziua consultației se efectuează o scanare digitală cu scanerul intraoral, se fac poze intraorale (la dinți) și faciale, care se vor expedia către Invisalign, în SUA.
Peste 2-3 săptămâni, vei fi invitat la clinică, pentru ca medicul ortodont să îți prezinte planul de tratament digital și să îți explice cum va arăta zâmbetul la final de tratament.

Add Your Subheading Text Here

Fixare și purtare Invisalign

După 5 săptămâni de la scanarea digitală, capele Invisalign ajung în Moldova. Ești invitat la clinică pentru fixarea primului set de cape pe dinții tăi. Medicul ortodont îți explică cum să le porți și ce reguli trebuie să respecți:

→ primești un set de cape transparente, pe care le porți fiecare a câte 10-12 zile
→ le porți 22 ore pe zi și le înlături doar când mănânci și te periezi pe dinți
→ la necesitate poți efectua orice intervenție dentară (carie dentară, extracție, implant dentar, etc)
→ în doar câteva zile te acomodezi cu acest sistem
→ rezultatele încep să apară încă din primele luni

Add Your Subheading Text Here

Igiena orală

Cu capele Invisalign, igiena dentară rămâne aceeași. Folosești periuță și pastă de dinți, ață dentară. În timpul igienei orale îndepărtezi capa de pe dinți, periezi minuțios atât dinții, cât și capa.

Ce trebuie să mai știu?

14 MILIOANE DE OAMENI SE BUCURĂ DE ZÂMBETUL PERFECT, OBȚINUT CU INVISALIGN
O DANTURĂ FRUMOS ALINIATĂ, ÎNCEPE CU INVISALIGN!
Zâmbetul este stilul tău de viață!