8 din 10 moldoveni pierd cel puțin 1 dinte. Iată soluția 100% verificată, care îți poate restabili dinții lipsă!

Pierderea dinților este o problemă din ce în ce mai frecventă, atât în Republica Moldova, cât și la nivel mondial. Oamenii pierd dinții din următoarele motive: carii netratate, boala parodontală (gingivita și parodontita), traume dentare, factorul ereditar, igiena dentară necorespunzătoare, consumul excesiv de zahăr, alimente acide, precum și obiceiuri nesănătoase, cum ar fi fumatul.
Implantul dentar este soluția inovativă, performantă, de lungă durată și sigură pentru restabilirea dinților pierduți.

În prezent, implantarea este una dintre cele mai eficiente și de durată metode pentru restabilirea zâmbetului. Implanturile dentare sunt realizate din titan pur de gradul 4, 100% biocompatibile cu organismul.

Lipsește un dinte? Soluția: un implant dentar
Lipsesc parțial sau total dinții? Soluția: Dinți Ficși pe 4 implanturi sau pe 6 implanturi (All-On-4 sau All-On-6).

Implantul dentar doare?

Procedura de inserare a implantului dentar nu doare, deoarece este realizată sub anestezie locală, ceea ce înseamnă că pacientul nu simte deloc durere. În timpul perioadei de vindecare (după inserarea implantului) este posibil să apară disconfort sau sensibilitate ușoară în zona inserării, însă aceste simptome trec rapid, datorită medicamentelor prescrise de medicul specialist.

Ce cred oamenii despre implantul dentar?

Consideră că implantul este un înlocuitor sigur și de încredere pentru dintele lipsă și că vine la pachet cu numeroase beneficii:
• se integrează perfect în osul maxilarului
• soluție pe termen lung
• îmbunătățește calitatea vieții
• restabilește masticația și vorbirea
• previne pierderea osoasă (implantul stimulează osul)

Cum vor arăta dinții mei pe implanturi?

În ceea ce privește estetică, coroanele dentare fixate pe implanturi se îmbină perfect cu restul dinților tăi. Implanturile dentare oferă stabilitate și confort, atunci când mănânci și vorbești (te bucuri de alimentele preferate fără nicio restricție), iar coroanele din zirconiu sau ceramică – aspect estetic și zâmbet natural. Centrul Stomatologic Dentus•Dentino are propriul laborator dentar, astfel coroanele dentare sunt realizate în conformitate cu cerințele estetice ale pacientului. Lucrările protetice sunt create în conformitate cu forma, culoarea și dimensiunea dinților tăi naturali.

Care sunt cele mai bune implanturi dentare?

La Dentus•Dentino avem 6 branduri de implanturi dentare:

› implantul dentar european LYRA (produs 100% în Franța)

› implantul dentar Bredent

› implantul dentar Straumann

› implantul dentar MegaGen 

› implantul dentar Dentium

› implantul dentar JDental Care 

Cât costă un implant dentar?

Prețul unui implant dentar poate varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi numărul de dinți care urmează să fie înlocuiți, tipul de implant folosit, materialele utilizate, etc. Prețul exact pentru implantul dentar îl poți afla în cadrul unei consultații gratuite. Programează-te acum la 068 300 002 sau lasă-ne un mesaj pe rețelele de socializare

Prev Parodontoza: se tratează sau nu? Iată ce spun medicii stomatologi!
Next Pierderea dinților afectează memoria! Iată ce trebuie să faci pentru a evita această consecință

Comments are closed.