Despre centru

Centrul Stomatologic

Dentus•Dentino

Suntem unul dintre cele mai recomandate centre stomatologice. Oferim un spectru larg de servicii stomatologice pentru maturi și copii, fiind alături de pacienți de 9 ani.

0 +
Pacienți zâmbesc încrezut
Cifrele vorbesc de la sine. Centrul Stomatologic pentru maturi și copii Dentus•Dentino e mereu deschis pentru tine.
0 +
Ani de experiență
Medici profesioniști, cu calificări naționale și internaționale, cu pasiune și dăruire de sine – garantează un zâmbet impecabil.

Echipa Dentus•Dentino

Suntem pasionați de ceea ce facem, profesioniști în meseria noastră și grijulii față de tine. Avem un obiectiv comun, și anume – să aducem zâmbete pe chipul fiecăruia dintre voi. Un lucru e cert – totul începe cu un zâmbet.
Zi de zi, de peste 9 ani, dăruim zâmbete impecabile și sănătoase.
Hai să ne cunoaștem!

Dr. Sachin Sachdev
Medic-Șef Ortodonție cu experiență de peste 15 ani, fondatorul Centrului Stomatologic Dentus∘Dentino și autorul primului sistem de îndreptare a dinților fără brackets – One-Line Aligners, numit OLA. Specializat pe cele mai inovative sisteme: Pitts, Invisalign și brackets linguali. A participat la cursuri și congrese internaționale în Coreea, Dubai, Spania, Turcia, India, Grecia, etc.
Dr. Sorin Negrea
Protezist-Implantolog. Licențiat în Implantologie Dentară și Chirurgie dento-alveolară în România. A absolvit curs complet în Protetică dentară la BELOGRAD Dental Academy. A trecut curs complet de Adiție osoasă și Implantologie la Agirdas Puisys, Lituania. A participat la congrese naționale și internaționale în Ucraina, România, Lituania, Italia, Marea Britanie, Bulgaria, Grecia, etc.
Dr. Vladislav Buga
Chirurg-Implantolog. A absolvit Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” și rezidenţiat în Chirurgia dento-alveolară. A participat la cursuri și seminare naționale și internaționale în Moldova, România, Ucraina, Lituania, Japonia, Coreea, Italia, Rusia.
Dr. Natalia Groza
Stomatolog-Terapeut, specializat în restaurări estetice dentare. A absolvit Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemițanu". A practicat terapia, chirurgia, protezarea şi terapia infantilă. Pe parcursul anilor a participat la cursuri de perfecționare în Moldova, România, Ucraina.
Dr. Eugen Buga
Endodont. A absolvit Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie "Nicolae Testemițanu" cu mențiune, cursuri de educație continuă în endodonție. A susţinut cursuri şi demonstrații practice în Ungaria, India, Indonezia, Malaezia, Paraguay, România, Portugalia, Rusia, lordania, Brazilia, Polonia, Mexic, Moldova.
Dr. Cristina Boronciuc
Ortodont cu experiență de 5 ani. A absolvit Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemițanu", licenţă şi rezidenţiat în ortodonție. A participat la congrese naționale şi internaționale.
Dr. Andrei Cușnir
Endodont. A absolvit Colegiul de Medicină din Bălţi şi Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie Nicolae Testemitanu". A participat la seminare: naționale şi internaționale. A predat la Colegiul de Medicină din Bălți. A activat în calitate de protezist. Experiență de peste 11 ani.

Dr. Sachin Sachdev
Medic-Șef Ortodonție cu experiență de peste 15 ani, fondatorul Centrului Stomatologic Dentus∘Dentino și autorul primului sistem de îndreptare a dinților fără brackets – One-Line Aligners, numit OLA. Specializat pe cele mai inovative sisteme: Pitts, Invisalign și brackets linguali. A participat la cursuri și congrese internaționale în Coreea, Dubai, Spania, Turcia, India, Grecia, etc.

Dr. Sorin Negrea
Licențiat în Implantologie Dentară și Chirurgie dento-alveolară în România. A absolvit curs complet în Protetică dentară la BELOGRAD Dental Academy. A trecut curs complet de Adiție osoasă și Implantologie la Agirdas Puisys, Lituania. A participat la congrese naționale și internaționale în Ucraina, România, Lituania, Italia, Marea Britanie, Bulgaria, Grecia, etc.

Dr. Eugen Buga
Endodont. A absolvit Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemițanu” cu mențiune, cursuri de educație continuă în endodonție. A susţinut cursuri şi demonstrații practice în Ungaria, India, Indonezia, Malaezia, Paraguay, România, Portugalia, Rusia, lordania, Brazilia, Polonia, Mexic, Moldova.

Dr. Vladislav Buga
A absolvit Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” și rezidenţiat în Chirurgia dento-alveolară. A participat la cursuri și seminare naționale și internaționale în Moldova, România, Ucraina, Lituania, Japonia, Coreea, Italia, Rusia.

Dr. Natalia Groza
Stomatolog-Terapeut, specializat în restaurări estetice dentare. A absolvit Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemițanu”. A practicat terapia, chirurgia, protezarea şi terapia infantilă. Pe parcursul anilor a participat la cursuri de perfecționare în Moldova, România, Ucraina.

Dr. Cristina Boronciuc
Ortodont cu experiență de 5 ani. A absolvit Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemițanu”, licenţă şi rezidenţiat în ortodonție. A participat la congrese naționale şi internaționale.

Dr. Andrei Cușnir
A participat la seminare: naționale şi internaționale. A predat la Colegiul de Medicină din Bălți. A activat în calitate de protezist. Experiență de peste 11 ani.

6 motive să alegi Dentus•Dentino

01

Calitate și experienţă

Specialiști cu peste 15 ani de activitate în stomatologie, cu calificare națională și internațională -
vă asigură un zâmbet frumos și sănătos

02

Servicii stomatologice complexe

Punem la dispoziția ta, stimate Pacient, un spectru larg de servicii: ortodonție (tratament cu brackets și fără brackets), implantologie/chirurgie, coroane dentare, estetică dentară și protezare, tratament carie și endodonție, fațete dentare, albire dentară, igienizare profesională, etc.

03

Recenzii pozitive

20 000+ pacienți au ales Dentus•Dentino. Fii și tu parte a familiei noastre!

04

Aparate inovative

Centrul stomatologic Dentus•Dentino este promotorul celor mai moderne aparate dentare din Moldova

05

Propriul laborator dentar

Locul în care se proiectează zâmbetele pacienților

06

Achitare în rate

Acum orice aparat dentar devine accesibil pentru tine