Dr. Cristina Boronciuc → ”Fiecare pacient ne oferă o lecție valoroasă.„

Ea este omul motivației și cea care cucerește lumea prin ortodonție. Cristina Boronciuc vine dintr-o familie unde se cultivă motivația pentru a descoperi mereu lucruri noi, dorința pentru învățare și pentru realizarea scopurilor. În familie a învățat să muncească pentru împlinirea viselor, dar cel mai important să respecte și să iubească oamenii. Crede în puterea și temelia pe care o familie o poate reprezenta în viața unui om și recunoaște că datorită părinților, bunicilor și prietenilor adevărați, primește de la viață ceea ce își dorește.

A ales ortodonția pentru că în ea se ascunde o pasiune aparte pentru întreg procesul de transformare a danturii pacientului. Și-a dorit mult să facă medicină, iar stomatologia a fost cea mai bună alegere. Ortodonția, ca ramură a stomatologiei a apărut ca un argument puternic pentru ea și anume, că vrea să ofere o dantură perfectă și imaculată tuturor oamenilor ce pășesc în clinica Dentus•Dentino. Dr. Cristina este cea care are grijă de atitudinea, starea de spirit, starea danturii și rezultatul final de care se bucură pacienții. 

Lumea ortodonției este foarte frumoasă!

Chiar și medicii ortodonți au nevoie de inspirație în fiecare zi – ne spune chiar ea, iar sursa rămâne aceeași de fiecare dată – oamenii dedicați. Pe Cristina o inspiră oamenii dedicați, cei care visează măreț, care simt nevoia de creștere continuă, curajoși și plini de entuziasm, pasionați de ceea ce sunt și ceea ce fac cel mai bine, dar care în același timp, rămân modești și empatici. Desigur, e o combinație mai rar întâlnită, dar nu imposibilă, spune ea. Mesajul Cristinei este unu foarte simplu – fiecare vis merită să fie împlinit! Așa a făcut și ea, și tot același lucru îl recomandă tuturor celor care își doresc să calce pe aceleași „urme” ale ortodonției. Este important să rămânem încrezuți. Ortodonția este cu adevărat o specialitate foarte frumoasă, unde pacienții ne spun de fiecare dată că facem magie. Să lucrezi cu oamenii nu este ușor, ceea ce înseamnă că trebuie să muncim mult pentru a ajunge la performanțe remarcabile. Frumusețea este subiectivă, iar funcționalitatea danturii rămâne întotdeauna obiectivă. Atunci când pacientul își dorește doar frumusețe, atunci te transformi într-un adevărat psiholog, unul răbdător, care explică pe înțelesul tuturor toate detaliile, oferă cele mai bune soluții când apar aceste divergențe și se dedică totalmente pentru rezultatul dorit.

Contactează-ne astăzi pentru o consultație gratuită la medicul ortodont Dr. Cristina Boronciuc.
Programează-te acum la 068 300 002 sau lasă-ne un mesaj pe Facebook Dentus•Dentino!

Bunăstarea pacientului contează
Cristina este o persoană ce combină foarte bine activitățile. Reușește să fie prezentă atât la clinică, cât și să ofere timp familiei. Călătoriile sunt un punct important pe agenda ei. Adoră să iasă în natură, să lectureze mult, să se bucure de timpul petrecut acasă alături de oamenii importanți. La Dentus•Dentino a descoperit o echipă specială, alături de care poate crește și ,în același timp, poate oferi tot ce are mai bun. Cristina este cea care se dedică pentru bunăstarea pacientului, iar acest lucru îi face pe toți mai uniți și mai puternici. Încurajarea, înțelegerea, critica constructivă, susținerea și entuziasmul sunt ingredientele unei echipe de succes. Astfel procesul de lucru devine unul interactiv, interesant și plin de satisfacție când pacientul este mulțumit. Și pentru că pacienții noștri sunt cu adevărat învățătorii noștri, reușim datorită lor să devenim mai buni, să comunicăm mai eficient și să deprindem lucruri care ne fac cu adevărat, profesioniști.

Ce trebuie să știi despre Centrul Stomatologic Dentus•Dentino

  • Peste 1500+ de recenzii de la pacienții noștri
  • 10 ani de activitate a clinicii
  • Peste 30.000+ pacienți fericiți
  • Medici cu experiență de peste 15 ani
  • Ne găsești și în București, adresa Bd. Ion Mihalache, 62
  • Tratăm cele mai complicate cazuri dentare
  • În fiecare an lansăm propria revistă despre pacienți și medici, marca Dentus•Dentino!
  • Am lansat și Turismul Dentar în Moldova (pacienții din diferite țări vin la clinica noastră pentru a trata problemele dentare)
  • Recenzii video găsești aici

Ne găsești în Chișinău, strada Gheorghe Asachi, 4. Deschide harta aici!

Prev Zâmbetul lui Tom Cruise: Cum implanturile dentare i-au schimbat viața?
Next Lecții de viață: Andreea și aparatul dentar din safir

Comments are closed.